Taylor Made Kalea Hybride

€229,00 €209,00 Incl. btw

Voor seizoen 2016 introduceert TaylorMade een complete Ladies-productlijn: de Kalea. Een driver, fairway woods, hybrides, ijzers, putter en tas in één vormtaal met één mooie uitstraling. Charmant maar wél volgepakt met hedendaagse, innovatieve techniek om de bal gemakkelijk ver en rechtdoor te slaan. 

Bij lagere swingsnelheden reageert een golfbal anders en de ontwikkelaars hebben de beschikbare technologieën gebruikt om de balsnelheid van het clubblad te verhogen en de balvlucht te optimaliseren. Hogere lofts en een laag, meer naar achteren geplaatst, zwaartepunt helpen de bal de lucht in, wat zorgt voor meer carry en dus afstand.

In de zool vind je de intussen bekende zoolsleuf, die het clubblad flexibeler maakt. Ook als je de bal onder de sweetspot raakt, vertrekt hij hierdoor met nog flink wat snelheid. Alle clubs zijn uitgerust met de Kalea Slim Tech shaft, die een kleinere tip-diameter heeft en hierdoor zorgt voor een hogere vertrekhoek bij impact.

De Kalea set bestaat uit dertien clubs: driver, houten (3, 5 en 7), rescue clubs (4 en 5), overgangsijzers (6 en 7), ijzers (8 en 9), wedges (PW en SW) en een putter.

De lofts, lengtes en vorm van het clubhoofd zijn op elkaar afgestemd, om het gevoel en speelgemak door de hele set heen hetzelfde te houden en de afstanden die je slaat precies te laten aansluiten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »