Ping G Max ijzers graphite (5-SW)

€875,00 €799,00 Incl. btw

In de GMax ziet het zogenaamde COR-Eye het levenslicht. COR staat voor coefficient of resitution of trampoline-effect: een meting van de balsnelheid die het clubblad genereert. Het clubblad van de GMax is over het hele oppervlak flexibeler gemaakt, waardoor de bal sneller vertrekt, ook als je 'm niet goed raakt. Het oversized ijzer is dus zeer vergevingsgezind, zodat je zowel verder als rechter slaat. 

Het roestvrijstalen clubblad van de midden en lange ijzers (4-8) is lange tijd verhit om het zo'n 40 procent sterker te maken. Hierdoor kon het clubblad dus dunner, flexibeler en dus sneller worden gemaakt, wat de GMax het langste Ping ijzer ooit maakt.

De van Ping bekende Custom Tuning Port (een kunststof insert die gevoel bevordert en een preciezere gewichtsverdeling mogelijk maakt) is dieper in de cavity geplaatst en staat in contact met de zool. Hierdoor ligt het zwaartepunt lager, wat de stabiliteit (MOI) verbetert. Het gevolg: een hoge balvlucht, extra vergevingsgezindheid en optimale accuratesse.

Ook een langer clubhoofd en meer offset helpen de mid tot hoge handicapper aan een hoge balvlucht en zorgen ervoor dat de GMax eenvoudig slaat. De lange ijzers (4-6) zijn lichter, wat het makkelijker maakt om het clubblad te sluiten en een slice tegen gaat.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »