Callaway XR Hybride

€229,00 €149,00 Incl. btw

Callaway XR Hybride Heren

Voor onze nieuwe XR Hybrids heeft Callaway de ontwikkeling benadering gewijzigd. Het enige doel van een hybride moet zijn om deze gemakkelijk te raken en langere afstanden te geven, een uitdaging die al te graag werd aangepakt door de ontwikkelaars. Met deze gedachte is de hybride geheel opnieuw opgebouwd en ontwikkeld met een compleet nieuw Forged Hyper Speed Gezicht Cup die balsnelheid verhoogt voor veel grotere afstand en vergevingsgezindheid.

Verhoogde balsnelheid voor een grotere afstand
De volgende generatie van onze Forged Hyper Speed Gezicht Cup verhoogt de balsnelheid over het gehele gezicht, zodat je afstand en vergevingsgezindheid bij elke impact plaatst, zelfs bij offcentre slagen.

Hogere MOI en een lager zwaartepunt in een hybride
We hebben de face volledig herontworpen om de vorm van het hoofd te verplaatsen. Dit zorgt voor nog meer vergevingsgezindheid en een CG die 46% lager is dan de X2 Hot.

Meer MOI en balsnelheid
Onze opnieuw ontworpen Interne Standing Wave is de ultieme teamplayer. Een verfijnde manier om de MOI te verhogen, daarbij is het gezicht nog steeds in staat te buigen in vrijheid voor meer balsnelheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »