Callaway Big Bertha graphite (5-SW)

€1.249,00 €899,00 Incl. btw
De Big Bertha ijzers bestaan uit twee roestvrijstaal delen: een body met een hosel en een clubblad met ronde randen. Het laatste wordt over de rest van het clubhoofd gesmeed.
Hierdoor kan het slagvlak flexibeler worden gemaakt, wat resulteert in meer balsnelheid en dus meer lengte – ook als je de bal naast de sweetspot raakt. 


Door de 360 Face Cup te combineren met de van Callaway bekende verschillende diktes van het clubblad, hebben de knappe koppen de balsnelheid op de sweetspot met bijna vijf kilometer weten ter verhogen en ernaast gemiddeld met ruim vier. Volgens testen met robots slaat een Big Bertha ijzer-6 even ver als een Razr X HL ijzer-4. 

De technologie is niet alleen bij de lange ijzers gebruikt, maar door de hele set heen gebruikt – dus van het ijzer-4 tot en met de sandwedge. Naast lang zijn de Big Bertha ijzers ook zeer vergevingsgezind. Door een laag en voorin geplaatst zwaartepunt is de balvlucht hoog en creëer je veel stabiliteit. In de lange ijzers is de zool breed – wat voorkomt dat hij zich ingraaft – terwijl de korte ijzers een speelbare, smallere zool hebben. De ijzers hebben flink wat offset, wat helpt om het clubblad bij impact haaks op het doel te krijgen, maar voor een game-improver is het clubhoofd niet extreem groot, om een brede doelgroep aan te spreken. De set is exclusief AW (Approach Wedge)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »